‘Design Post Amsterdam’ opent donderdag!

Collectie

Een kleine indruk van de eerder vertoonde Keulse collectie van Design Post. Klik op de afbeelding voor het volledige formaat.

Hoera! De Nederlandse interieurwereld krijgt een kersvers zusje bij. Design Post Amsterdam (DPA) opent namelijk donderdag haar deuren in onze hoofdstad. 1500 vierkante meter aan pure liefde kan vanaf deze week bewonderd worden aan het Cruquiuskwartier in Amsterdam. En zeg nou zelf, daar worden we allemaal toch wel een beetje gelukkig van?

Hét zusje van de Keulse interieurwinkel
Helemaal nieuw Design Post niet. De Duitse gelijknamige winkel opende in 2006 al in dé cultuurstad van onze oosterburen: Keulen. Initiatiefnemers besloten eerder gevestigde showrooms in Amsterdam te bundelen en daar een vleugje nieuw talent aan toe te voegen, en zo werd DPA geboren.

Collectie
Wat de precieze collectie van de winkel inhoudt is nog niet bekend omdat de website tot morgen nog een groot mysterie is. Wel is bekend dat er vooral woonmeubels, stoffen, vloerbedekkingen, verlichting en –voor de liefhebber– buitenmeubelen te koop zijn. LELEMNT deed daarom voor jou wat indrukken op bij de Duitse website van de winkel.

Kijken mag altijd
Uiteraard hangt er aan het woord ‘design’ logischerwijze wel een prijskaartje, maar dat betekent niet dat we er dan maar zo ver mogelijk vandaan moeten blijven. Dingen die eigenlijk niet in je straatje horen zijn stiekem juist de beste inspiratiebron.Kun je wel wat inspiratie gebruiken of heb je gewoon zin om ‘interieur te snuiven’? Neem dan vooral een notebookje mee en klieder alles wat je leuk vindt (of wat je zelf misschien beter kunt) neer. Eenmaal thuis zul je zien dat je hoofd overloopt van de nieuwe ideeën.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: