Over LELEMNT

In het kort
De liefde voor het inrichten van je kamer of huis is helaas vaak groter dan onze bankrekening toelaat. Daarom wil LELEMNT laten zien dat een uniek, geweldig en inspirerend interieur ook betaalbaar kan zijn. Ook als je jong bent, juíst als je jong bent.

Waarom?
Achter de naam LELEMNT schuilt blogster Merel Buiting. Merel houdt van interieur, maar in het bijzonder van details. Ze is er van overtuigd dat een geheel niets is zonder details. Denk aan cola zonder prik, daar heeft toch niemand iets aan. Goed, interieur dus. Ze besloot op zoek te gaan naar nieuwe details voor haar eigen huis en ging op pad. Teleurgesteld en gefrustreerd kwam ze met lege handen thuis. Niets leek minder waar: alles wat ze mooi vond was onbetaalbaar of stond al bij half Nederland in de vensterbank. Geen optie dus. Toch was en is ze er van overtuigd dat er voor jonge vrouwen met een klein budget ook genoeg fantastische spullen zijn. Als niemand deze wist te vinden, dan moest ze zelf maar op pad gaan. En dat is waar deze blog begint.

Voor wie?
LELEMNT richt zich tot de vrouw tussen de 18 en 28. Ze is jong, staat open voor nieuwe dingen en is nog op zoek naar haar eigen stijl. Ze is creatief en dat is te zien in haar kamer of huis. Wel is ze nog op zoek naar inspiratie. Omdat ze nog studeert of net begonnen is met werken en helaas geen geldboompje op haar rug heeft groeien –nee, echt niet- zoekt ze naar betaalbare, unieke manieren voor een origineel interieur.

Blognaam
LELEMNT staat voor het Franse woord l’element wat bestanddeel, element of stukje betekent. Alle stukjes zorgen samen voor een geheel: jouw interieur.

Advertenties
Comments
One Response to “Over LELEMNT”
  1. pariscanwait schreef:

    Hoi Merel, wat een leuke blog heb je! Heel leuk om te lezen! X Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: